Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Parchet laminat pentru camera copilului

Parchet laminat pentru camera copilului

Parchet laminat pentru camera copilului

        Cand auzi pentru prima data bataile inimii copilului tau, viata ta se schimba la 180 de grade si nimic din ce conta pana in acel moment nu va mai avea aceeasi intensitate. Mica fiinta care urmeaza sa intre in viata ta este o sursa inimaginabila de putere, iubire neconditionata si un rezervor infinit de zambete, asa ca viitorul parinte trebuie sa se asigure ca va avea toate conditiile pentru a se dezvolta armonios. Un prim pas pe care multi parinti il fac este pregatirea “cuibului”. Camera copilului trebuie sa fie nu doar estetic amenajata, dar si un loc sigur in care cel mic invata sa gangureasca, sa mearga si sa exploreze. De aceea, o optiune pe care ar fi bine sa o ai in vedere este sa montezi parchet laminat in camera copilului. Calitatea parchetului, precum si design-ul si textura vor influenta modul in care copilul va interactiona cu camera. Pe langa faptul ca este locul in care cel mic se odihneste, este si spatiul lui de joaca, asa ca totul trebuie sa il stimuleze si sa il atraga.

Cand alegi sa montezi parchet laminat pentru camera copilului trebuie sa ai in vedere ca anumite tipuri pot emana un miros specific sau pot afecta calitatea aerului prin diferite emisii, asa ca nu te orienta numai dupa modelele atractive.

Alege parchet laminat pentru camera copilului doar daca vine cu un certificat de calitate care sa ateste ca este protector cu sanatatea copiilor si nu contine formaldehida.

In ceea ce priveste modelul, poti alege un parchet laminat deschis la culoare care sa accentueze contrastul cu elementele decorative intens colorate. Astfel, culorile puternice il vor stimula si il vor energiza pe cel mic, in timp ce culorile calde il vor relaxa. Incearca sa pastrezi un echilibru intre toate elementele camerei; daca ai ales culori calde pentru amenajarea spatiului de joaca, opteaza pentru un parchet laminat din fag sau din stejar. De asemenea, poti incerca sa combini placile de parchet laminat si sa obtii un model distractiv. Parchetul laminat este ideal in camerele copiilor si pentru persoanele alergice, deoarece praful si murdaria nu pot patrunde in pardoseala si astfel se creeaza un mediu securizat, bineinteles daca este intretinut regulat.

Modelele jucause, cu personaje din desene animate sau culori vii, transforma acest parchet laminat pentru camera copilului intr-un spatiu creativ, perfect pentru dezvoltarea armonioasa a celui mic.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Cele mai vandute

Articole de Blog

ANUNT IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE COVID-19

20 Martie 2020
Dragi clienti,   Pe măsură ce ingrijorarile provocate de epidemia de COVID-19 cresc, facem tot posibilul sa cautam solutii pentru a ne sust...