Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Ce zici de un picnic pe parchet pentru exterior?

Ce zici de un picnic pe parchet pentru exterior?

Ce zici de un picnic pe parchet pentru exterior?

        Cine spune ca doar interiorul casei trebuie sa fie impecabil? Chiar daca nu dormi sub cerul liber, si exteriorul casei este important sa aiba un aspect placut. Mai ales ca in zilele nici prea racoroase, dar nici sufocante este o adevarata placere sa stai la aer liber si sa te bucuri de compania celor dragi sau pur si simplu sa te delectezi cu o carte buna. Din acest motiv, terasa casei trebuie sa fie un loc ofertant care sa te inspire si sa te faca sa iei cu greu decizia de a intra in casa. Si ca diferenta sa nu fie foarte vizibila, ce spui daca montezi parchet pentru exterior pe jos?

Cand vorbim despre parchet pentru exterior trebuie sa stii din capul locului ca este un parchet mai special, cu niste calitati specifice care sa il faca rezistent la conditiile de trafic intens, temperaturi variate, influenta razelor solare sau la umiditatea crescuta. Asadar, acest parchet pentru exterior nu este sezonier. Ar fi fost un pic ciudat sa te apuci sa scoti repede parchetul cum vedeai primii nori de ploaie sau cum rupeai ultima fila din calendar in luna noiembrie, de teama sa nu vina inghetul si sa iti strice frumusete de parchet. Nu. Acest parchet pentru exterior este special conceput sa reziste capriciilor naturii, fiind realizat fie din lemn masiv, fie dintr-un amestec special din lemn si plastic care se prezinta de obicei sub forma unor lamele lungi.

Parchetul pentru exterior se preteaza mai multor contexte. Asa cum spuneam si mai devreme, poate decora perfect o terasa in care sa iti petreci timpul liber, dar nu numai. Imagineaza-ti ce senzatie placuta este sa calci pe lemn atunci cand iesi din piscina si nu trebuie sa iti mai faci griji ca aluneci pe gresie. Scarile exterioare nu trebuie sa fie neaparat din marmura sau piatra. Pot fi decorate foarte lejer si cu parchet pentru exterior si cu siguranta vor face senzatie in fata tuturor trecatorilor. O alee pavata cu deck sau un ponton sunt de asemenea candidatii potriviti pentru a fi rasfatati cu un parchet de calitate.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat fac treaba buna

06 Iunie 2023
Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai avantajoase combinatii. In perioadele reci, frigul pune stapanire pe no...