Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Informatii utile despre parchet

Informatii utile despre parchet

Informatii utile despre parchet

Parchetul este o optiune excelenta pentru finisarea pardoselii din locuinta ta. Insa ce trebuie sa mai stii despre parchet, pe langa detaliile tehnice, este ca nu orice model se potriveste pentru orice camera. In functie de dimensiunile camerei si de destinatia acesteia poti opta pentru un model sau altul. Asadar, pentru a-ti face o idee generala despre parchet, iti vom prezenta cateva variante de design pe care sa le ai in vedere in momentul in care te decizi sa iti achizitionezi parchetul.

 

Camerele spatioase, luxoase si elegante, cu o destinatie formala, cum ar fi camerele de locuit, sufrageriile sau foaierele se vor completa perfect cu un finisaj natural, de interes vizual, cum este parchetul. Indiferent daca alegi parchet laminat sau parchet din lemn natural, design-ul artistic se va imbina armonios cu frumusetea naturala a materialelor folosite si astfel vei obtine un ambient relaxant si sofisticat. 

 

Spatiile inguste si cu o destinatie functionala, precum bucatariile sau baile nu sunt avantajate de aceasta varianata de finisaj. Cele mai multe bucatarii si bai nu beneficiaza de un spatiu generos, iar parchetul nu va face altceva decat sa accentueze senzatia claustrofobica. In plus, vei fi in permanenta in tensiune gandindu-te sa nu creezi prea multa umiditate sau sa nu versi ceva pe jos.

 

Un alt aspect important pe care trebuie sa il cunosti despre parchet este acela ca fiecare placa trebuie asezata intr-o anumita directie astfel incat la final sa obtii un model prestabilit. In caz contrar vei obtine o disonanta vizuala care iti va crea o stare de disconfort. De aceea, inainte de a-l fixa la pozitie, asaza placile de parchet in prealabil dupa care aplica adezivul sau prinde-le in cuie de podea.

 

Orice detaliu despre parchet este important inainte de a lua decizia de cumparare. In fond si la urma urmei te angajezi intr-o relatie de lunga durata cu el si trebuie sa te multumeasca decizia pe care ai luat-o pentru multi ani de acum inainte.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat fac treaba buna

06 Iunie 2023
Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai avantajoase combinatii. In perioadele reci, frigul pune stapanire pe no...