Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Parada modei cu modele de parchet (III)

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Parada modei cu modele de parchet

Parchetul este un tip de pardoseala care ofera nenumarate posibilitati de asamblare si forme cat se poate de originale. Cand vine vorba despre modele de parchet, aproape ca ne putem gandi la acea parte a creativitatii care se ocupa cu inspiratia infinita. E suficient sa schimbi un singur element, sa vrei sa obtii o forma geometrica sau pur si simplu sa te lasi purtat de imaginatie si capitolul cu modele de parchet devine si mai cuprinzator.

 

Alte variante de amenajare

 

Modelul tip usita deschide portile amenajarilor interioare si te invita intr-o lume a confortului pe care inca nu au descoperit-o decat putini. In functie de acest model de parchet poti ulterior sa aranjezi piesele de mobilier pentru a obtine o simetrie demna de armonie. Dispunerea placilor de parchet se va face dupa un algoritm prestabilit, e bine ca imaginatia sa zburde libera inainte de a te apuca de montaj. Altfel risti ca ideile noi sa le umbreasca pe cele dinainte si in loc de un design atractiv sa rezulte o ciorna care inglobeaza mai multe modele de parchet intr-unul singur.

 

Pe masura ce gandesti dispunerea placilor de parchet, asigura-te ca modelul pe care vrei sa-l obtii la final se incadreaza in ansamblul camerei, luand in considerare si alte elemente cheie cum ar fi ferestrele, usa si forma pe care o are podeaua peste care vei monta piesele de parchet. De asemenea, trebuie avute in vedere dimensiunile placilor asezate in pozitie opusa celorlalte pentru a obtine diferite forme (orizontal sau vertical) inca de la stadiul de schita, locul in care vor fi plasate trebuie sa se potriveasca perfect cu ceea ce poate oferi intregul ansamblu in materie de dimensiuni.

 

Modelul de tip rama foto este fidel denumirii sale si se evidentiaza printr-un contur proeminent in jurul podelei principale. De cele mai multe ori conturul are la baza acelasi tip de lemn la care se adauga o fasie cu o nuanta diferita si astfel se obtine efectul de rama foto. Conturul este asezat paralel cu peretii iar intregul ansamblu ofera camerei in care este montat un aer traditional.

 

Desigur, conceptul de rama foto poate fi dezvoltat si prin dispunerea ingenioasa a pieselor de parchet la montaj si se poate ajunge la forme care se aseamana cu filmul fotografic sau alte elemente din aceasta sfera. Ce-i drept, este un avantaj considerabil faptul ca marginile se pot modifica astfel incat sa rezulte un aspect spectaculos dintr-o combinatie de mici elemente a caror amplasare a fost bine gandita si pregatita in prealabil. Astfel, putem afirma ca modele de parchet vor tot aparea atata timp cat imaginatia oamenilor va continua sa lucreze cu placere.

Adaugă comentariu

    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

ANUNT IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE COVID-19

20 Martie 2020
Dragi clienti,   Pe măsură ce ingrijorarile provocate de epidemia de COVID-19 cresc, facem tot posibilul sa cautam solutii pentru a ne sust...