Dată: 25 Septembrie 2019
Nici o greseala nu e ireparabila. Acest adevar ne face sa fim increzatori in urmatorii nostri pasi, iar daca directia nu e potrivita, vom sti sa ne reorientam in spatiu. De multe ori nu lipsa de atentie este cea care provoaca mici stricaciuni, ci mai degraba entuziasmul care pune in miscare motorul actiunii. Noi incurajam entuziasmul, asta si pentru ca stim ca reparatia parchetului laminat se face destul de simplu.
Daca portiunea afectata se afla in marginea camerei, reparatia parchetului laminat se face prin inlocuirea bucatii respective cu alta noua. In cazul in care portiunea afectata este de dimensiuni mici, este de preferat sa se intervina cu reparatii locale. Micile deformari sau zgarieturi pot fi corectate cu ajutorul chitului pentru reparatia parchetului laminat.
Pasul 1
Inainte de toate, pregateste o cutie in care sa amesteci compozitul. Ar fi de preferat sa aiba o latime care sa permita miscarea cu usurinta a mainii, pentru a putea amesteca corespunzator chitul. Prepara chitul conform indicatiilor de pe ambalaj. De obicei dozajul compusilor este specificat in ghidul de aplicare. De regula cantitatile sunt egale insa, in functie de producator, pot aparea diferente de cantitati pe care le poti gasi pe internet sau pe pagina web a producatorului respectiv.
Pasul 2
Dupa ce ai obtinut un amestec omogen, e momentul sa treci la reparatia parchetului laminat in sine. Aplica chitul in interiorul zgarieturii cu ajutorul unei bucati rotunde de plastic - de obicei setul de reparatie trebuie sa contina si aceasta piesa. Asigura-te ca chitul a patruns bine in zgarietura si a umplut-o.
Pasul 3
Indeparteaza surplusul de material de pe suprafata pentru a o netezi. E important ca inlaturarea surplusului sa se produca inainte ca chitul sa se intareasca.
Adaugă comentariu