Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Parchetul laminat isi face loc in orice loc

Parchetul laminat isi face loc in orice loc

Parchetul laminat isi face loc in orice loc

        Fara indoiala ca parchetul laminat are un mod unic de a se face placut. Prin diversitatea de modele, culori si texturi este aproape imposibil sa nu iti ramana gandul la unul aparte. Insa intrebarea care apare automat in mintea celor care sunt pe punctul de a-si achizitiona parchetul laminat mult dorit este daca se potriveste in camera pentru care si-l doresc.

Pentru a elucida acest aspect, iata incaperile unde poti instala fara probleme parchet laminat si unde ar trebui sa te orientezi catre alte optiuni. In sufragerie, dormitoare si in living, parchetul laminat se simte ca la el acasa. Singura conditie este sa instalezi niste covorase protectoare sub piesele de mobilier, pentru a nu zgaria placile de parchet. De asemnea, gandeste-te cam ce placile de trafic ai in aceasta zona si orienteaza-te catre un parchet cu un strat de uzura potrivit pentru cat de folosita este camera.

Holul de la intrare sau foaierul nu face casa buna cu parchetul laminat, mai ales daca esti intr-o zona climatica ploioasa. Daca vrei totusi sa instalezi parchet laminat, atunci asaza un covoras pentru picioare chiar la intrarea in casa, pentru a-l proteja de umezeala.

Intr-un birou, parchetul laminat va arata fantastic si este si solutia cea mai economica pentru acest gen de incapere. Incearca totusi sa nu te foiesti prea mult cu scaunul cu rotile direct pe parchet. Daca stii ca ai astfel de ticuri, cel mai bine pune o carpeta dedesubtul scaunului.

Desi ai tinde sa crezi ca parchetul laminat nu are viata lunga in bucatarie, te informam ca nu este asa. Daca ai o bucatarie open space e si pacat sa nu ai o unitate intre living si bucatarie, dar nu numai in aceste conditii poti instala parchet laminat in aceasta incapere. Tot ce trebuie sa faci este sa ai grija sa nu versi lichide pe jos si cand se intampla acest lucru sa stergi repede cu o carpa uscata.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat fac treaba buna

06 Iunie 2023
Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai avantajoase combinatii. In perioadele reci, frigul pune stapanire pe no...