Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Parchet peste parchet fara exagerare

Parchet peste parchet fara exagerare

Parchet peste parchet fara exagerare

        In momentul in care te hotarasti sa schimbi parchetul, toata munca pe care trebuie sa o depui te face sa te intrebi: oare nu poti sa pui parchet peste parchet? Ei bine, raspunsul este da. Daca te decizi sa alegi parchet laminat, trebuie sa stii ca acesta se poate pune peste orice suprafata dura, aici incluzandu-se placajul, betonul, pardoselile din vinilin sau parchetul masiv. Intrucat parchetul laminat se monteaza foarte usor, uneori adezivul fiind doar optional, atunci cand te plictisesti de modelul pe care l-ai ales, il poti scoate pur si simplu si vei reveni la pardoseala pe care o aveai inainte.

Pasul 1

Mai intai trebuie sa pregatesti camera pentru a pune parchet peste parchet. Indeparteaza plinta existenta, folosind o presiune usoara.

Pasul 2

Atunci cand decizi sa nu scoti parchetul vechi si optezi pentru varianta de parchet peste parchet, va trebui sa faci niste modificari extinse si la alte obiecte din casa, cum ar fi usile. Va fi necesar sa tai usa in portiunea de jos astfel incat parchetul laminat montat peste parchetul vechi sa permita usii sa se inchida si sa se deschida in voie. Asaza o bucata de parchet laminat peste o bucata de polistiren si apoi peste parchetul existent si incearca sa inchizi usa. Bucata de parchet laminat iti va servi drept ghid, pentru a sti cat sa tai din usa.

Pasul 3

Pune un singur strat de polistiren sau folie deasupra parchetului existent. Pentru a te asigura ca nu se muta de la pozitie, sigileaza-l cu banda adeziva.

Pasul 4

Creeaza un decalaj de expansiune de-a lungul peretilor. Asaza blocuri de distantare de-a lungul peretilor pentru a crea acel decalaj

Pasul 5

Continua sa montezi placile de parchet laminat conform instructiunilor modelului ales.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

O pardoseala din parchet face inconjurul lumii

16 Mai 2023
Aparuta in Grecia si utilizata la scara larga in epoca medievala, sfera armilara este o busola tridimensionala celesta care era folosita pentru a sche...