Vezi toate articolele

Repararea parchetului laminat in marginile care se intersecteaza cu peretele

Repararea parchetului laminat in marginile care se intersecteaza cu peretele

Repararea parchetului laminat in marginile care se intersecteaza cu peretele

        Repararea parchetului laminat e treaba usoara chiar si pentru novicii in ale bricolajului. Dar placile de parchet nu au facut o intelegere sa se deterioreze numai in zone usor accesibile sau in portiunile pe care oricum le poti acoperi cu o piesa de mobilier. Reparea parchetului laminat in marginile care se intersecteaza cu peretele poate ridica niste semne de intrebare daca nu cunosti toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgi. De aceea, te vom consilia pe indelete, pas cu pas, pana duci treaba la bun sfarsit.

Pasul 1

Asadar, pentru inceput trebuie sa indepartezi sipcile care se intersecteaza cu peretele. Acest pas este foarte important si trebuie sa te porti cu manusi atat cu peretele cat si cu sipcile, ca sa nu strici mai mult decat trebuie sa repari. Daca sunt scoase cu grija, acestea pot fi remontate pe perete dupa ce repararea parchetului laminat este completa.

Pasul 2

Scoate placile de parchet laminat, incepand cu cele care se afla in proximitatea celei avariate. Indeparteaza cate placi este necesar ca sa poti inlocui placa deteriorata.

Pasul 3

Inlocuieste placa stricata cu una noua. Masoara exact dimensiunea celei pe care vrei sa o inlocuiesti si taie una noua pe dimensiunile celei vechi. Placa noua de parchet laminat trebuie sa fie identica cu cea veche, ca sa se imbine perfect cu celelalte. Placile de parchet de pe pardoseala sunt ca piesele de puzzle. Daca nu sunt de dimensiunea si forma potrivita, nu se vor imbina cu restul.

Pasul 4

Pune si celelalte placi la loc, dar asaza-le in ordine inversa doar atunci cand le-ai scos. Cei din urma vor fi cei dintai.

Pasul 5

Monteaza la loc si plinta pe perete si nimeni nu-si va da seama ca ai lucrat la parchet in ultima vreme.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat fac treaba buna

06 Iunie 2023
Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai avantajoase combinatii. In perioadele reci, frigul pune stapanire pe no...

Parchet laminat pe perete - urca in topul preferintelor

02 Iunie 2023
De ce sa umble cai verzi pe pereti cand poti sa pui parchet laminat pe perete si sa aduci o ambianta eleganta si inedita casei tale? Parchetul laminat...

Parchetul laminat te scoate bine la capat

30 Mai 2023
Nu este un secret pentru nimeni ca intre anumite persoane exista o chimie aparte, ceea ce ii face sa se atraga ca un magnet, unul in directia celuilal...