Vezi toate articolele

O lume plina de fantezie compusa din parchet reciclat

O lume plina de fantezie compusa din parchet reciclat

O lume plina de fantezie compusa din parchet reciclat

Oamenii prevazatori au deseori de castigat. Asa se face ca resturile de la montajul parchetului se transforma in obiecte utile si nu in deseuri sau lemn de foc. De asemenea, pe langa piesele care s-au trezit brusc in plus, elementele dintr-un parchet mai vechi care se afla in stare buna pot fi cu siguranta readuse in atentie prin obiecte sau mobilier din parchet reciclat. Iata ce efecte speciale pot aduce proiectele care au la baza parchet reciclat.

 

Leagan pentru copii

 

Bineinteles ca vorbim din start de parchet din lemn masiv. Daca vrei sa faci ceva bun cu o dupa amiaza, niciodata nu e timpul pierdut. Cateva ore de lucru vor aduce ani intregi de amintiri placute, e nevoie de cateva piese de parchet din lemn masiv, franghie, suruburi, bormasina, fierastrau electric si putina indemanare. Desigur ca buna dispozitie va veni de la sine.

 

Piese de mobilier din parchet reciclat

 

Din momentul in care am constientizat cat de importante sunt resursele naturale ale pamantului atentia noastra s-a concentrat spre a consuma mai putin si a reicla mai mult, totul pentru ca risipa sa fie adusa cat mai aproape de zero. De crearea de mobilier din parchet sau parchet laminat se preocupa din ce in ce mai multi oameni, deoarece avantajele refolosirii parchetului sub diverse forme se observa inca de la prima vedere. In primul rand aspectul original ofera locuintei o identitate unica si o eleganta plina de mister. Din parchet reciclat se pot realiza dulapuri, rafturi sau scaune cu un nivel ridicat de atractivitate si utilitate. Daca dispoibilul ofera posibilitatea construirii mai multor piese de mobilier din parchet reciclat, zona sau lcuinta pe care o vor popula isi poate scrie singura povestea, incarcand peisajul caminului cu fantezie si armonie.

 

Elemente de decor din parchet reciclat

 

Una dintre principalele calitati ale obiectelor create din parchet reciclat o reprezinta posbilitatea de a le personaliza, oferind mana libera creativitatii noastre. Astfel, prin culori, sculpturi, desene sau compozitii artistice din mai multe elemente incadrate intr-un ansamblu, casa noastra poate deveni o veritabila expozitie de arta si in acelasi timp sursa relaxarii locuitorilor ei. Putem crea veioze, rafturi in diverse forme geometrice sau chiar obiecte de arta, rame foto. Ai mai vazut tapet din parchet laminat sau din lemn masiv? Ei bine, iata o magie ce poarta marca parchet reciclat. Peretii pot fi imbracati in lemn iar combinatia cu alte elemente decorative creeaza un ambient placut si original.

 

Jucarii din parchet reciclat

 

Da, magazinele sunt ticsite cu jucarii de toate tipurile, tot ce trebuie sa faci este sa te deplasezi pana acolo si sa o alegi pe una dintre ele. Desi numarul lor mare poate crea dificultati in procesul de alegere, cumpararea unei jucarii nu va insemna aproape niciodata o experienta creatoare de legaturi emotionale. Daca in schimb vei alege sa dai viata jucariilor, atunci cea mai potrivita modalitate este sa le faci cu mana ta. Copilul tau va fi incantat sa-ti fie ajutor de nadejde, iar aceste clipe ii vor servi ca exemplu de urmat pentru ca timpul sa insemne o experienta si nu doar o perioada. De la caluti de lemn, sanie sau casuta de papusi pana la orice isi doreste cel mic, aceasta este oferta de posibilitati in materie de jucarii din parchet reciclat.

 

O lume plina de fantezie compusa din parchet reciclat

 

Casa Parchetului - magazin cu vanzare online de parchet, accesorii pentru parchet, finisaje interioare.

Oferte permanente cu preturi imbatabile!

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat fac treaba buna

06 Iunie 2023
Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai avantajoase combinatii. In perioadele reci, frigul pune stapanire pe no...

Parchet laminat pe perete - urca in topul preferintelor

02 Iunie 2023
De ce sa umble cai verzi pe pereti cand poti sa pui parchet laminat pe perete si sa aduci o ambianta eleganta si inedita casei tale? Parchetul laminat...

Parchetul laminat te scoate bine la capat

30 Mai 2023
Nu este un secret pentru nimeni ca intre anumite persoane exista o chimie aparte, ceea ce ii face sa se atraga ca un magnet, unul in directia celuilal...