Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

O idee a devenit o pardoseala din parchet reusita

O idee a devenit o pardoseala din parchet reusita

O idee a devenit o pardoseala din parchet reusita

Atunci cand Ralph Huehn infiinta Champion Floor Company, in urma cu 11 ani, fundatia afacerii lui se construia pe principii solide. Iata ca istoria a consemnat numerosi clienti fericiti si cei 40 de angajati pot fi felicitati pentru asta. Unul dintre acesti clienti a contribuit decisiv la castigarea premiului „Podeaua anului”, o pardoseala din parchet care se distinge printr-o nota evidenta de fantezie.

 

Era anul 2000, a trecut ceva vreme de atunci, insa timpul nu poate sterge rezultatele bune, asa ca aprecierile pentru pardoseala din parchet creata la acel moment mai au ecou chiar si astazi. Clientul si-a dorit o podea speciala la intrarea in casa si a obtinut una cat o primire deosebita intr-un cadru nemaipomenit de placut. Parchetul instalat in casa este din artar, iar design-ul contemporan a avut deschidere doar pentru o podea care aborda o directie moderna. Astfel, decoratorul Melissa Umbarger a trasat initial cateva concepte, pentru ca mai apoi compania Champion sa duca proiectul la bun sfarsit pana la varianta actuala. Clientul a avut cateva idei pe care si-a dorit sa le vada puse in practica, asa ca a fost nevoie ca echipa lui Kuehn sa apeleze in dese randuri la creativitate pentru a muta elementele de design din locul in care se aflau initial pana in pozitia in care au ramas in cele din urma.

 

Zona de granit a trebuit sa capete o forma artistica, insa nu aceasta a fost cea mai mare provocare. Linia serpuita care se intinde de-a lungul mai multor camere le-a dat ceva batai de cap oamenilor lui Huehn, dar nu a fost nici pe departe un obstacol de netrecut. In sufragerie, pardoseala din parchet are la baza lemn de mahon si este incadrata de un chenar, oferind un element de unicitate camerei. Design-ul a fost desenat de mana pe hartia aplicata anterior peste podea.

 

Instalarea in sine a ridicat cateva probleme, a fost nevoie de actiuni de mare finete dat fiind faptul ca a fost necesar ca unele dintre elementele deja existente sa fie incluse in design-ul final, iar tranzitia dintr-o camera in alta, de la un design la altul, trebuia sa se faca intr-un mod placut, firesc, dar in acelasi timp surprinzator. Nu a fost o pardoseala din parchet tocmai usor de creat, dar cu toate acestea asamblarea ei a fost o placere atat in timpul lucrarilor cat mai ales la finalul lor. Kuehn a fost multumit de ce a iesit si a pus obtinerea titlului de „Podeaua anului” pe seama angajatilor sai.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat fac treaba buna

06 Iunie 2023
Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai avantajoase combinatii. In perioadele reci, frigul pune stapanire pe no...