Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Pardoseala din parchet si schimbarile climatice

Pardoseala din parchet si schimbarile climatice

Un lucru la care se pricep foarte bine contractorii este adaptarea la schimbari. Atunci cand construiesti, este de asteptat ca desfasurarea actiunii sa nu tina cont de planul dinainte stabilit. Iata un proiect desemnat castigator care se incadreaza perfect in aceasta categorie. Desigur ca elementul central il constituie pardoseala din parchet, acolo unde un medalion de dimensiuni destul de generoase atrage atentia cu usurinta. Design-ul lui a fost creat special pentru acest proiect dezvoltat in beneficiul unor clienti care privesc cele mai inalte standarde ca pe o normalitate. Licitatia a fost castigata, contractul s-a semnat si lemnul a fost comandat. Pe ultima suta de metri, cuplul s-a decis din senin asupra unei alte case, cu o arhitectura total diferita. Pardoseala din parchet pare sa fi fost ultimul lucru la care s-ar fi putut gandi.

 

„Ar trebui totusi sa montam pardoseala pe care tocmai ati cumparat-o”, le-a spus unul dintre membrii echipei clientilor sai. „Am pornit de la un cerc si am ajuns intr-un patrat”, a conchis Dave Marzalek la un moment dat. Cu totii au fost de acord ca singurul loc potrivit pentru medalionul mult discutat ramanea zona din apropierea intrarii in casa. Marzalek a modificat aranjamentul de asa natura incat medalionul sa se poata incadra corespunzator. Spre deosebire de medalioanele create anterior de Marzalek, dintre creatiile care s-au bucurat si de premii la concursuri de specialitate, pentru cel aflat in discutie a fost folosita o taiere cu laser prin intermediul unei masini cu control numeric computerizat, apartinand unei fabrici aflate chiar in proprietatea clientului pentru care se executa acest proiect. Dupa cateva ajustari, piesele au fost taiate de Marzalek astfel incat armonia s-a creat din mers, bucata cu bucata, pana la pardoseala din parchet pe care o putem vedea in imagine.

 

Dupa ce a fost realizat medalionul, clientul l-a analizat cu atentie si a decis ca nu e conform cu asteptarile sale. Ea sustinea ca elementele de finete care alcatuiau cercul exterior al spiralei incarcau prea mult design-ul, asa ca acea parte a medalionului a disparut fara urma. Mai mult decat atat, ea a considerat ca unele dintre culorile tipurilor de lemn folosite erau prea purpurii sau rosii. Asa ca Marzalek s-a pus pe treaba si a construit un alt medalion care, din fericire, a fost si pe placul ei. „Cuvantul de ordine pentru acest proiect a fost modificarea, in timp ce noi lucram cu aplomb pentru ca pardoseala din parchet sa iasa cum nu se poate mai bine, exact langa noi se darama un zid care probabil statea in calea noilor planuri”. Odata ce medalionul a fost finalizat, proiectul s-a miscat relativ repede. Au fost instalate placile de artar prefinisate, iar design-ul a fost incadrat de o bordura cu model asemanator celui de pe cercul exterior al medalionului.

Adaugă comentariu

    Nici un comentariu pănă acum

Cele mai vandute

Articole de Blog

ANUNT IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE COVID-19

20 Martie 2020
Dragi clienti,   Pe măsură ce ingrijorarile provocate de epidemia de COVID-19 cresc, facem tot posibilul sa cautam solutii pentru a ne sust...