Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Parchet cu model de exceptie

Parchet cu model de exceptie

Parchet cu model de exceptie

Nash Floor Company isi are radacinile in inima orasului Washington D.C. si primele semne ale activitatii sale dateaza din anul 1919. In anii ’60, compania a fost relocata undeva in suburbuiile regiunii Rockville, insa in anul 2002 s-a reintors la locul nasterii sale odata cu castigarea premiului pentru cel mai bun design de showroom. Camerele de prezentare cuprind diferite tipuri de parchet cu model si sunt puse la dispozitia tuturor celor care vor sa se informeze in timp ce se delecteaza cu imagini placute privirii.

 

Cei 823 de metri patrati ai showroom-ului atrag un spectru larg de vizitatori: oameni care se ocupa de design interior, constructori, arhitecti din toata tara (in timpul saptamanii) si proprietari de case din zona locala (la sfarsit de saptamana). Cei care intra aici stiu in general ce cauta, dar raman placut surprinsi de varietatea de tipuri de parchet cu model si sunt pusi pe ganduri la fiecare pas. Dupa ce i-au trecut pragul, vizitatorii observa ca showroom-ul Nash este alcatuit din patru camere interconectate, denumite dupa zone de referinta din Washington: Embassy Row, Capitol Hill, Georgetown si National Gallery. Inauntrul camerei denumite Embassy Row se pot gasi mai multe feluri de parchet cu model exotic din intreaga lume, incluzand mostre de pardoseli din Australia sau Africa. Capitol Hill gazduieste pardoseli locale, in timp ce in Georgetown se pot distinge modele de tip rustic, podele lucrate manual si artistic. National Gallery adaposteste o multime de modele de parchet, pardoseli de toate culorile, de la nuante de rosu la purpuriu. Fiecare dintre cele patru sectiuni expune peste 50 de tipuri de pardoseli, iar cei care vin in contact cu ele au foarte mari sanse de a gasi un parchet cu model pe gustul lor.

 

„Exista un numar extrem de mare de producatori, tipuri de lemn, modele si culori. Ne-au trebuit luni intregi ca sa le putem strange laolalta”, spune vicepresedintele companiei, Christian Nash, care a colectat informatii si opinii de la toti angajatii inainte de a lua o decizie cu privire la design-ul final. Transformarea totala pe care au suferit-o incaperile, care nu erau mai mult decat niste carcase goale, a durat aproximativ sase luni, iar montajul pardoselilor (efectat intre proiectele derulate) a durat mai bine de doua luni. Nash a pus rezultatul final pe seama montatorilor. „Sa stai la masa si sa planuiesti pe hartie e un lucru, dar sa faci efectiv ce ti-ai propus este ceea ce face ca lucrurile sa se intample exact asa cum ti-ai dorit”, a mai spus Nash. Cele peste 200 de exemple de pardoseli nu numai ca ofera o imagine impresionanta, dar si o priveliste de ansamblu, astfel ca cei care vin aici pleaca cu o idee clara despre ceea ce inseamna un parchet cu model de exceptie.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat fac treaba buna

06 Iunie 2023
Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai avantajoase combinatii. In perioadele reci, frigul pune stapanire pe no...